Overheid in contact is terug!

In november 2018 kondigden we aan te stoppen met dit platform. We kregen toen tientallen hartverwarmende reacties: veel lezers gaven aan het heel jammer te vinden. En dat horen we nog steeds. Ook bij ons bleef het knagen, want het gevoel dat we ‘iets in handen’ hadden bleef. Inmiddels hebben we tijd gehad voor reflectie. De conclusie? We pakken de draad weer op!

Om dit te vieren een gratis e-book voor jou!
Om dat te vieren hebben we een e-book voor je gemaakt met de beste artikelen van Overheid in contact tot nu toe. Dat kun je nu gratis downloaden

Wat kun je verwachten van het ‘nieuwe’ Overheid in contact?
Het wordt wel een beetje anders dan je gewend was. Voorheen verscheen wekelijks een artikel op een vast tijdstip. Vanaf nu gaan we onregelmatig publiceren. We hopen dat daardoor voor ons als redactie er minder druk op de ketel staat en we het naast onze reguliere werkzaamheden kunnen blijven doen.

Hoe vaak we gaan publiceren? Nog geen idee! Maar dat er interessante bijdragen in de pijplijn zitten, dat weten we al wel zeker 😉 Een aantal vaste auteurs heeft namelijk al aangegeven te staan trappelen om ook op het ‘nieuwe’ Overheid in contact weer te gaan publiceren.

Doe je ook mee?
We willen je bij deze van harte uitnodigen ook content aan te leveren. Dat mag een column zijn, een video, een podcast – kies de vorm die het beste past bij jouw verhaal! Het belangrijkste criterium is dat het een bijdrage moet leveren aan de ambitie van het platform. Ook verwachten wij dat je bijdrage goed theoretisch is onderbouwd en/of gebaseerd is op jouw eigen ervaringen in de praktijk. Het schetsen van een dilemma of het agenderen van een vraag is wat ons betreft ook zeker een mogelijkheid. En het is fijn als we niet al te veel tijd in de eindredactie hoeven te steken 😉

We zijn heel benieuwd naar het tweede deel van dit avontuur. En reacties, suggesties en vragen zijn zoals altijd zeer welkom!