Foto artikel 4 april 2018 #overheidincontact

We stoppen met Overheid in contact

mmGeplaatst door

Je leest het goed: we stoppen met Overheid in contact. Hoewel we veel enthousiaste reacties krijgen en we bevestigd worden in het idee dat we ‘echt iets te pakken hebben’, is het ons helaas niet gelukt een verdienmodel te vinden dat past bij dit platform, onze ambitie en de tijd die we er in steken. Tijd om een zakelijke beslissing te nemen.

Een bloeiende democratie heeft een goed functionerende overheid nodig die dienstbaar is aan de samenleving. De kwaliteit van zowel de dienstverlening als het democratisch proces moeten op orde zijn om gezamenlijk de maatschappelijke opgaven op te lossen waar we voor staan. Een ‘overheid in contact’ is daarbij in onze visie een nieuwsgierige en persoonlijke overheid, waar de menselijke maat leidend is.

Vanuit die visie zijn we ruim een jaar geleden begonnen met Overheid in contact, een redactioneel volledig onafhankelijk podium; er is nooit betaald voor content of redactionele invloed.

Ik heb heel veel geleerd van de bijdragen van de auteurs en voel me daardoor zeer geïnspireerd. Ik wil hen daarvoor allemaal uit de grond van mijn hart bedanken. En een speciaal woord van dank aan Marc van der Put, die om niet de eindredactie heeft gedaan van alle artikelen en de lat daarbij hoog heeft gelegd.

Maar ik wil vooral jou bedanken –als trouwe lezer of als kersverse abonnee– voor je belangstelling voor Overheid in contact. Ik hoop dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan het verbeteren van het contact tussen overheid en samenleving.

De website zal in ieder geval tot en met het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar blijven ter inspiratie! We broeden nog op een manier om de content ook daarna beschikbaar te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.